Hakkımızda

Vizyonumuz & Misyonumuz

İşimiz, teknolojiyi insanlar için anlamlı hale getirmektir....

Çözümtek Bilgi Teknolojileri, 2008 yılında kurulmuş bir teknoloji danışmanlık şirketidir. 15 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet gösteriyoruz ve müşterilerimize IT Entegrasyon, Yönetilen Bulut Hizmetleri, IT Bakım Anlaşmaları ve Güvenlik Çözümleri gibi bir dizi hizmet sunuyoruz.

Şirketimiz, her bir çalışanın mühendislik alanında uzmanlaşmış olduğu bir yapıya sahiptir. Özellikle Yönetilen Hizmetler, Hibrit Çalışma Çözümleri, Replikasyonlar, Disaster Side Kurulum ve Replikasyonları, Felaket Kurtarma Senaryoları, Sistem Mimarlığı ve altyapı tasarımı gibi konularda eğitim tadında kurulumlar gerçekleştiriyoruz.

Müşteri memnuniyeti, şirketimizin kuruluşundan bu yana misyonumuzdur ve bu misyon doğrultusunda teknoloji danışmanlığı ve uçtan uca hizmetler sunuyoruz. Bilgi Teknolojileri, sistem entegrasyon çözümleri, yönetilen hizmetler, sunucu sanallaştırma, yüksek erişilebilirlik çözümleri ve felaket kurtarma merkezi gibi birçok Bilişim Teknolojileri konusunda derin teknik bilgiye sahibiz.

Bulut hizmetlerimizi Equinix IL2 Veri Merkezi’nde bulunan kendi envanterimiz üzerinden sunuyoruz ve bu sayede müşterilere TL maliyet avantajı sağlıyoruz.

Ayrıca, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 20000-1 Bilgi Teknolojileri Hizmet Yönetimi, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22301 İş Sürekliliği Yönetim Sistemi, ISO 27018 Bulut Hizmetleri için Kişisel Verilerin Korunması,  ISO 27701  Kişisel Verilerin Korunması Yönetim Sistemi ve ISO 27017 Bulut Hizmetleri için Bilgi Güvenliği Kontrolleri gibi sertifikalarımızla, endüstri standartlarının üzerinde hizmet sunma fırsatı sunuyoruz.

Son olarak, bulut bilişim güvenliği alanında önemli bir başarı elde ettik. Türkiye’deki ilk yerli bulut hizmet sağlayıcısı olarak, Cloud Security Alliance (CSA) tarafından belirlenen uluslararası standartları karşılayarak STAR (Security, Trust, Assurance, and Risk Registry) sertifikasını aldık. Bu sertifika sayesinde güvenlik sistemlerimiz bulut bilişim hizmet sağlayıcısı olarak katma değerli bulut hizmetleri sunuyor.

  • Sanallaştırma Çözümleri
  • Disaster Recovery Hizmetleri
  • Yedekleme ve Veri Güvenliği
  • Uzman Danışmanlık ve Analiz
  • Özelleştirilmiş Çözümler
  • Sürekli Destek ve Eğitim
Kilometre Taşlarımız

This is the heading

Çözümtek olarak şirketimiz, yıllar içinde elde ettiği büyük başarıları ve önemli adımları ile gurur duyar. Bu yolculuğumuzun kilometre taşlarını paylaşmak ve sizleri başarılarımızın bir parçası yapmak için buradayız.

Registration

Forgotten Password?