Bizimle Teknolojide Güvendesiniz!

BT Danışmanlığı

Siz Büyürken, Biz Teknolojinizi Yönetelim!
BT Danışmanlığı ile Geleceğe Yatırım Yapın!

Danışmanlık Hizmetlerimizle İleri Teknolojinin Gücünü Kullanın!

Çözümtek Bilgi Teknolojileri olarak, 15 yılı aşkın bir süredir teknoloji danışmanlık alanında faaliyet gösteriyoruz. Kuruluşumuzdan itibaren misyonumuz müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak, IT Entegrasyon, Yönetilen Bulut Hizmetleri, IT Bakım Anlaşmaları ve Güvenlik Çözümleri gibi bir dizi kritik hizmet sunmaktır.

Her bir ekibimizdeki çalışan mühendislerin alanlarında uzmanlaşmış olmaları sayesinde, Yönetilen Hizmetler, Hibrit Çalışma Çözümleri, Replikasyonlar, Disaster Side Kurulum ve Replikasyonları, Felaket Kurtarma Senaryoları, Sistem Mimarlığı ve altyapı tasarımı gibi konularda eğitim tadında kurulumlar gerçekleştiriyoruz.

Müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin kalitesini ve güvenliğini ön planda tutuyoruz. ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 20000-1 Bilgi Teknolojileri Hizmet Yönetimi, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22301 İş Sürekliliği Yönetim Sistemi, ISO 27018 Bulut Hizmetleri için Kişisel Verilerin Korunması, ISO 27701 Kişisel Verilerin Korunması Yönetim Sistemi ve ISO 27017 Bulut Hizmetleri için Bilgi Güvenliği Kontrolleri gibi uluslararası sertifikalarla bu taahhüdümüzü pekiştiriyoruz.

Ayrıca, Türkiye’deki ilk yerli bulut hizmet sağlayıcısı olarak, Cloud Security Alliance (CSA) tarafından belirlenen uluslararası standartları karşılayarak STAR (Security, Trust, Assurance, and Risk Registry) sertifikasını aldık. Bu sayede, müşterilerimize bulut bilişim güvenliği alanında endüstri standartlarının üzerinde bir hizmet sunuyoruz.

Bizimle çalışarak, işletmenizin büyümesine teknoloji ile katkı sağlayabilirsiniz. İleri teknolojinin gücünü kullanarak, iş süreçlerinizi optimize edebilir ve rekabet avantajı elde edebilirsiniz. Geleceğin teknolojilerini bugünden yaşamak için yanınızdayız.

Her Türlü BT Hizmetleri için

BT hizmetlerinde uzmanlaşmış bir ekiple çalışmak istediğinizde, doğru adrestesiniz. Sorularınızı, taleplerinizi veya işbirliği tekliflerinizi bize iletmek için yanda ki formu kullanabilirsiniz. Size en kısa sürede yanıt vermek için buradayız!

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Her iş farklıdır ve bu yüzden benzersiz ihtiyaçlarınıza uygun çözümler üretiyoruz. Veri güvenliği, iş sürekliliği ve verimlilik alanlarındaki ihtiyaçlarınızı karşılamak için buradayız.

    Registration

    Forgotten Password?