Felaketlere Karşı Çözümtek Yanınızda!

Felaket Kurtarma Çözümleri

Felaket Anı Geldiğinde Hazırız, Siz de Hazır Olun!
Verilerinizi Koruyun, İşinizi Güvende Tutun!

Felaket kurtarma, İşletmelerin Varlıklarını ve İtibarlarını Koruma Kalkanıdır!

Özellikle kurumsal kaynak planlama (ERP) yazılımları, e-ticaret sistemleri ve veri hareketine dayalı iş uygulamaları gibi kritik uygulamalar, işletmelerin faaliyetlerini sürdürmek ve büyütmek için elzemdir.
Ancak, beklenmedik sistem kesintileri ve siber saldırılar gibi olağanüstü durumlar, ciddi veri kaybına yol açabilir.
Bu zorluklarla başa çıkmak için Çözümtek, en gelişmiş teknolojileri ve felaket önleme (disaster recovery) çözümlerini sunarak müşterilerine yardımcı oluyor.

Çözümtek, müşterilerinin iş sürekliliğini ve veri güvenliğini korumak için olağanüstü durum senaryolarına hizmet eden çözümler sunarak, işletmelerin kritik uygulamalarını ve kurumsal verilerini güvende tutmalarına yardımcı olur.

Türkiye’de Veeam’i kullanmaya başlayan ilk iki firmadan biri olan Çözümtek, Veeam bayileri arasında en köklü olanlardan biridir ve teknik bilgisi ile sektördeki lider bayilerden biri olarak kabul edilmektedir. Aynı zamanda Veeam Cloud hizmetlerini başarıyla sunan Çözümtek, 2016 yılında Veeam’in en hızlı yükselen bayisi olarak ödüllendirilmiştir.

Felaket kurtarma merkezi kurarak, Türkiye’deki firmalara Bulut Bilişimin temel taşlarından biri olan felaket kurtarma hizmetleri sunan Çözümtek, Veeam’in cloud yedekleme performansı ve teknolojisinin gerekliliğini vurguluyor.

Veeam‘in modern veri merkezleri için sunduğu kesintisiz çalışma ortamı ve hızlı kurtarma süreleri, şirketlerin iş sürekliliği hedeflerini (RTPO) tüm uygulamalar ve veriler için 15 dakikadan daha kısa bir sürede gerçekleştirmelerine yardımcı olmaktadır. Veeam, sanallaştırma ortamının önde gelen yedekleme teknolojisi olarak başladı ve zaman içinde fiziksel dünyada da başarılı bir şekilde kullanılmaya başlandı.

Her Türlü BT Hizmetleri için

BT hizmetlerinde uzmanlaşmış bir ekiple çalışmak istediğinizde, doğru adrestesiniz. Sorularınızı, taleplerinizi veya işbirliği tekliflerinizi bize iletmek için yanda ki formu kullanabilirsiniz. Size en kısa sürede yanıt vermek için buradayız!

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Her iş farklıdır ve bu yüzden benzersiz ihtiyaçlarınıza uygun çözümler üretiyoruz. Veri güvenliği, iş sürekliliği ve verimlilik alanlarındaki ihtiyaçlarınızı karşılamak için buradayız.

    Registration

    Forgotten Password?