İhtiyacınıza Göre Ölçeklendirin!

Fiziksel Sunucu Kiralama

Fiziksel kiralama hizmetimiz sayesinde en son teknolojiye sahip cihazları esnek bir şekilde kiralamak suretiyle iş sürekliliğinizi ve maliyet verimliliğinizi artırmanıza yardımcı oluyoruz.
İhtiyaçlarınıza Özel Donanım!

Fiziksel sunucu kiralama, işletmelerin özel gereksinimlerine uyum sağlayan güçlü ve güvenli bir altyapı sunar.

Fiziksel Sunucu Kiralama, bir işletmenin kendi donanımını satın almak yerine, ihtiyaçlarına uygun olan cihazları kiralayarak maliyetlerini düşürmesine olanak sağlayan bir hizmet modelidir.

Yenilikçilik ve Güncelleme: Teknoloji hızla geliştiğinde, eski donanım cihazlarını yenileriyle değiştirme ihtiyacı doğar. Fiziksel kiralama, işletmelere güncel donanım cihazlarına erişim sağlama ve yenilikçiliği yakalama imkanı sağlıyoruz.

Bakım ve Destek: Fiziksel kiralama hizmeti, genellikle cihazların bakımını ve destek hizmetlerini de içerir. Bu sayede 7/24 teknik bakım hizmetimiz ile sizleri çözüme ulaştırıyoruz.

Esneklik: Kiralama süresi sona erdiğinde, işletmeler ihtiyaçlarına göre farklı cihazları kiralamayı tercih edebilirler. Bu esneklik sayesinde değişiklik gösteren iş sürecinize uyum sağlıyoruz

Fiziksel kiralama hizmetimiz sayesinde en son teknolojiye sahip cihazları esnek bir şekilde kiralamak suretiyle iş sürekliliğinizi ve maliyet verimliliğinizi artırmanıza yardımcı oluyoruz.

Donanım Maliyetlerini Düşürme: Donanım cihazlarını satın almak maliyetli olabilir. Fiziksel kiralama, işletmelere cihazları kiralamak suretiyle satın alma maliyetlerini düşürme imkanı sunuyoruz.

Her Türlü BT Hizmetleri için

BT hizmetlerinde uzmanlaşmış bir ekiple çalışmak istediğinizde, doğru adrestesiniz. Sorularınızı, taleplerinizi veya işbirliği tekliflerinizi bize iletmek için yanda ki formu kullanabilirsiniz. Size en kısa sürede yanıt vermek için buradayız!

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Her iş farklıdır ve bu yüzden benzersiz ihtiyaçlarınıza uygun çözümler üretiyoruz. Veri güvenliği, iş sürekliliği ve verimlilik alanlarındaki ihtiyaçlarınızı karşılamak için buradayız.

    Registration

    Forgotten Password?