Yönetici Mesajı

Genel Müdürümüz ile Tanışın

Türkiye'de kişisel bilgisayarın ilk yıllarına dayanan kurum kültürümüz, geçmişten günümüze "Dijital Yerli" olma isteği ve hedefi ile şekillendi.

Artık dijital dünyada bir göçmen değil, yerli bir aktör olarak varlık gösterme amacımızı sürdürüyoruz.

Girişimci ruhlu olan Engin Çetinkaya, gerçek bir vizyoner lider olarak, yenilikçi düşünme tarzı ve cesur girişimleri ile kariyeri boyunca sürekli olarak yenilikleri uygulamıştır.

Engin Çetinkaya kariyerine, Siemens ardından Bimsa Sabancı Holding ( Sabancı Telekom & Turk.net ) sistem yöneticisi olarak başladı.

Ardından 2008 yılında Çözümtek Bilgi Teknoloji şirketi kurdu ve bu şirket aracılığıyla özellikle Veeam ve VMware konularında Türkiye pazarında, IT Entegrasyon, Sanallaştırma, Sunucu ve Ağ Yönetimi , IT Bakım Anlaşmaları, Danışmanlık ve Güvenlik Çözümleri gibi pek çok projede yer almaya başladı. 2011 yılında, Veri Merkezi Servis Sağlayıcısı olarak kurduğu Cloud7/24 markası ve 99.99% hizmet sürekliliğine sahip Equinix Inc. iş ortaklığı ile 5 kıtada 210’dan fazla global bağlantıya sahip veri merkeziyle Türkiye’nin önde gelen kurumlarına, yönetilen bulut hizmetleri, veri merkezi hizmetleri, danışmanlık hizmetleri, felaket kurtarma ve iş sürekliliği çözümleri hizmeti vermeye başladı.

Çözümtek; Engin Çetinkaya’nın liderliğinde, Bulut Bilişim Güvenliği alanında önemli bir başarı elde etmiştir. Her zaman hayali olan ” dijitalde yerli ” mottosuyla başladığı bu yolculukta, Türkiye’deki ilk yerli bulut hizmet sağlayıcısı olarak, Cloud Security Alliance (CSA) tarafından belirlenen uluslararası standartları karşılayarak STAR (Security, Trust, Assurance, and Risk Registry) sertifikasını almıştır.

Engin Çetinkaya, Microsoft Certified Trainer, VMware Certified Instructor ve Altınörümcek’in ilk kurucularından ve 15. yıllık jüri ünvanına sahiptir. Halen kurumlara Bilgi Güvenliği Farkındalık Eğitimleri, VMware eğitimleri vermektedir.

Registration

Forgotten Password?